Ota yhteyttä meihin

Toimintamme lähtökohtana ovat tyytyväiset asiakkaat ja moniammatilliset palvelut. Linnoituksen Terveys- ja hyvinvointitalossa sinua palvelevat monipuoliset ammattilaiset.


Linnoituksen Terveys- ja hyvinvointitalo

  • Pikkuympyräkatu 24, 49400 Hamina

  • Palvelemme ajanvarauksella sopimuksen mukaan.

  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sinua palvelevat

Saila Korpela

Lähihoitaja 2012, koulutettu hieroja 2019

Linnoituksen terveys Oy / hallintopäällikkö

Koulutukseltani olen lähihoitaja, koulutettu hieroja ja pian valmistun vyöhyketerapeuttiseksi vauvahierojaksi ja imetysohjaajaksi. Ennen yrittäjyyttäni, olen työskennellyt lähihoitajana vanhusten parissa niin kotihoidossa kuin hoivakodeissa sekä vaikeavammaisten ohjaajana tehostetussa asumisyksikössä.

Oman yrityksen perustin kesällä 2019, jotta voin työssäni yhdistää koulutukseni ja elämänkokemukseni. Yrittäjänä kannan omalla nimellä vastuun tekemästäni työstä ja samalla takaan, että palveluni on laadukasta ja yksilön tarpeet huomioivaa.

Ylläpidän ammattitaitoani jatkuvalla kouluttautumisella, jota olen täydentänyt valmistumiseni jälkeen opiskelemalla purentalihasten käsittelyä ja raskausajan ja synnytyksen jälkeistä hierontaa. Joulukuussa 2022 valmistuin vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi, WHO:n imetysohjaajaksi ja helmikuussa 2023 opiskelin synnytyksen käynnistyshoidon sekä vyöhyketerapeuttisen raskaushieronnan.

Peilaan oppimaani omiin palveluihini ja hyödynnän laajasti oppimiani menetelmiä esimerkiksi hieronnassa. Omaan luontaisen halun auttaa ihmisiä ja teen työtäni suurella sydämellä. Mielestäni jokainen ansaitsee toimivan ja hyvinvoivan arjen.


Jaana Mattila

Sairaanhoitaja (AMK) 2016, parturi-kampaaja 2002

Linnoituksen terveys Oy / toimitusjohtaja & markkinointipäällikkö

  • 050 381 5676

  • jaana(at)linnoituksenterveys.fi

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja ja aiemmalta ammatiltani parturi-kampaaja, jossa tein osan urastani itsenäisenä kampaamoyrittäjänä. Allergian ja astman vuoksi jätin kampaamotyöt ja kouluttauduin sairaanhoitajaksi. Työkokemusta minulla on laajimmin perusterveydenhuollosta, Kouvolan ja Haminan terveysasemilta. Lähdin terveysalan yrittäjäsi kesällä 2022, jotta voisin tarjota palveluita asiakaslähtöisesti ja joustavasti ja yhdistää molemmat osaamiseni sekä tarjota palveluja niin terveyden kuin kauneuden saralla. 

Sairaanhoitajana olen hoitanut kaiken ikäisiä perusterveydenhuollon potilaita vauvasta ikäihmisiin. Astmaa ja keuhkoahtaumatautia potevat potilaat ovat olleet erityisvastuualuettani, vaikkakin tehtäväni ovat olleet varsin laajat. Terveysasemalla työssäni korostuivat hoidontarpeen arviointi, itsenäinen työskentely monialaisessa työyksikössä ja hyvät vuorovaikutustaidot niin työyhteisössä kuin asiakastyössä. Opiskeluaikana tein harjoitteluni sisätautiosastolla, kirurgian osastolla, sisätautien ja kirurgian poliklinikalla ja terveysasemalla, joten olen saanut monipuolista kokemusta sairaanhoitajan työstä. 

Työssäni minulle on erityisen tärkeää sairauksien ennaltaehkäisy, potilaan tukeminen elintapamuutoksissa, kannustaminen ja sitouttaminen olemassa olevien sairauksien hoitoon sekä asiakkaan kokonaisvaltainen hoito ja hyvinvointi. Mielestäni sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on yhtä tärkeää, ja siksi täydennän palveluitani myös esteettisellä puolella. Innovatiivisena ihmisenä haluan kehittyä, kehittää työtäni ja kouluttautua säännöllisesti.  Koulutuksien myötä voin tarjota mahdollisimman monipuolisesti ja  laadukkaasti palveluita asiakkailleni Tanja Virtanen

Jalkaterapeutti (AMK) 2021, koulutettu hieroja/urheiluhieroja 2011

Linnoituksen terveys Oy / Varatoimitusjohtaja & viestintä- ja asiakkuuspäällikkö

  • 045 1450 222

  • tanja(at)linnoituksenterveys.fi

Olen koulutukseltani jalkaterapeutti, koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Minulla on pitkä kokemus hierojan ja urheiluhierojan töistä, joita olen tehnyt yrittäjänä jo vuodesta 2012. Palvelen kaiken ikäisiä ja aktiivisesti eri tasoisia asiakkaita lapsista ikäihmisiin niin satunnaisia kuntoilijoita kuin kilpaurheilijoitakin.

Hoidan asiakkaitani erilaisissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, esimerkiksi niska- ja hartia-alueen ongelmissa, selkävaivoissa ja alaraajojen kiputiloissa. Vuonna 2021 valmistuin jalkaterapeutiksi (AMK), joten minulla on vahva erityisosaaminen alaraajaongelmien hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn. Olenkin ”ikuinen opiskelija” ja haluan kehittää omaa osaamistani ja työssäni tarvittavia taitoja jatkuvasti.

Luonteeltani olen iloinen ja reipas ja se näkyy hoitotyössäni. Minulle tärkeintä on, että sinä asiakkaana saat parhaan mahdollisen avun ja onnistuneen asiakaskokemuksen, jossa sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi on keskiössä.


Sanna Montonen

Terveydenhoitaja (AMK) 2002, työterveyshoitaja 2005, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti 2022

  • 040 567 4445

  • sannamontonen(at)hotmail.com

Olen koulutukseltani terveydenhoitaja (AMK) sekä työterveyshoitaja. Valmistuin marraskuussa 2022 ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.  Vuodesta 2005 alkaen olen työskennellyt työterveyshuollossa, joten minulla on vankka kokemus ihmisten auttamistyöstä. Ihmisten hyvinvointi, terveys ja mielenhyvinvointi ovat minulle tärkeitä asioita. Minulla on taito olla läsnä ja kuunnella herkällä korvalla, mitä kertojalla on sydämellään <3

Lyhytterapiassa sovelletaan usein ratkaisukeskeisen psykoterapian menetelmiä, joissa ei jumiuduta menneisyyden asioihin eikä pelkkiin vaikeuksien syihin. Sen sijaan etsitään asiakkaan taitoja ja voimavaroja, joilla selvitä eteenpäin. Terapeuttisen keskustelun, ammattilaisen esittämien avaavien kysymysten ja erilaisten toiminnallisten työtapojen avulla löydetään uusia tapoja elää itsensä kanssa: opitaan säätelemään tunteita ja käyttäytymistä, mietitään terveellisempiä vaihtoehtoja elää ja korjataan vääristyneitä käsityksiä itsestä tai ihmissuhteista.

Lyhytterapiasta kanssani saat apua mm. ihmissuhdekriiseihin, elämänmuutoksiin, unettomuuteen, ahdistuneisuuteen ja pelkotiloihin. Työotteeni on ratkaisukeskeinen, kuunteleva, kunnioittava sekä empaattinen.

Logo Linnoituksen terveys- ja hyvintointilato

Varaa aika

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Linnoituksenterveys.fi

Linnoituksen Terveys ja Hyvinvointitalo on aivan uudenlainen, monipuolisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoava taho. Olemme paikallisia yrittäjiä sinua varten.

Painopisteemme on ennaltaehkäisevässä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Hyvinvointi on yksilöllinen kokemus, joka muodostuu useista eri tekijöistä kuten ravinto, uni, liikunta, mielen hyvinvointi ja terveys. Me tarjoamme saman katon alla monipuolisia palveluja, joilla voimme edistää sinun hyvinvointiasi.

Palvelemme kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta ikäihmisiin kiireettömästi viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa Haminassa Pikkuympyränkadulla ”sinisen kirkon” eli Johanneksen kirkon takana.

Yhteystiedot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pikkuympyräkatu 24 
49400 Hamina

Y-tunnus: 3366703-9

Sosiaalinen media

© Linnoituksen terveys- ja hyvinvointitalo. Oikeudet muutoksiin pidetään. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy.