Skip to main content

Ota yhteyttä meihin

Toimintamme lähtökohtana ovat tyytyväiset asiakkaat ja moniammatilliset palvelut. Linnoituksen Terveys- ja hyvinvointitalossa sinua palvelevat monipuoliset ammattilaiset.


Linnoituksen Terveys- ja hyvinvointitalo

  • Pikkuympyräkatu 24, 49400 Hamina

  • Palvelemme ajanvarauksella sopimuksen mukaan.

  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sinua palvelevat

Saila Korpela

Lähihoitaja, koulutettu hieroja

Linnoituksen terveys Oy 

Katso lisätietoja

Koulutukseltani olen lähihoitaja, koulutettu hieroja, vauvahyvinvoinnin ammattilainen, WHO:n imetysohjaaja ja Hoitava Hengitys HB®-ohjaaja. Erikoistunut purentalihaskäsittelyihin ja syvärentoutushoitoihin.

Oman yrityksen perustin kesällä 2019, jotta voin työssäni yhdistää koulutukseni ja elämänkokemukseni. Yrittäjänä kannan omalla nimellä vastuun tekemästäni työstä ja samalla takaan, että palveluni on laadukasta ja yksilön tarpeet huomioivaa.

Ylläpidän ammattitaitoani jatkuvalla kouluttautumisella, jota olen täydentänyt valmistumiseni jälkeen mm. opiskelemalla purentalihasten käsittelyä ja vauva- ja äitiyshoitoja.

Peilaan oppimaani omiin palveluihini ja hyödynnän laajasti oppimiani menetelmiä esimerkiksi hieronnassa. Omaan luontaisen halun auttaa ihmisiä ja teen työtäni suurella sydämellä. Mielestäni jokainen ansaitsee toimivan ja hyvinvoivan arjen.


Tanja Virtanen

Jalkaterapeutti (AMK), koulutettu hieroja/urheiluhieroja 

Linnoituksen terveys Oy 

  • 045 1450 222

  • tanja(at)linnoituksenterveys.fi

Katso lisätietoja

Olen koulutukseltani jalkaterapeutti, koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Minulla on pitkä kokemus hierojan ja urheiluhierojan töistä, joita olen tehnyt yrittäjänä jo vuodesta 2012. Palvelen kaiken ikäisiä ja aktiivisesti eri tasoisia asiakkaita lapsista ikäihmisiin niin satunnaisia kuntoilijoita kuin kilpaurheilijoitakin.

Hoidan asiakkaitani erilaisissa tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, esimerkiksi niska- ja hartia-alueen ongelmissa, selkävaivoissa ja alaraajojen kiputiloissa. Vuonna 2021 valmistuin jalkaterapeutiksi (AMK), joten minulla on vahva erityisosaaminen alaraajaongelmien hoitoon, kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn. Olenkin ”ikuinen opiskelija” ja haluan kehittää omaa osaamistani ja työssäni tarvittavia taitoja jatkuvasti.

Luonteeltani olen iloinen ja reipas ja se näkyy hoitotyössäni. Minulle tärkeintä on, että sinä asiakkaana saat parhaan mahdollisen avun ja onnistuneen asiakaskokemuksen, jossa sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi on keskiössä.


Jenni Lahikainen

Naprapaatti, Koulutettu hieroja

  • 040 8392981

  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso lisätietoja

"Päivitys kesken... "


Katri Herrala

Koulutettu hieroja

  • 045 1233088

  • katri.herrala(at)gmail.com

Katso lisätietoja

Olen Katri Herrala, koulutettu hieroja. Valmistuin keväällä 2021 ja olen siitä lähtien toiminut hierojayrittäjänä. Klassisen hieronnan koulutukseeni kuuluu myös mobilisoivat hierontatekniikat, triggerpistehieronta sekä kinesioteippaus. Lisäksi olen käynyt purentalihashieronnan kurssin. Hemmottelua kaipaaville palveluistani löytyy talvikuukausina myös kuumakivihierontaa! 

Ihmisenä olen helposti lähestyttävä, empaattinen, pirskahteleva persoona. Vapaa-aikaani kulutan erilaisissa liikuntaharrastuksissa ja kotona pötkötellen ja hyviä sarjoja katsellen.
Minulla käy hieronnassa asiakkaita teinistä vaariin, eli kaikki rohkeasti vastaanotolle! Hieronnan toteutan asiakkaalle itselleen sopivalla tavalla, huomioiden jokaisen yksilönä.