Manuaalinen terapia tutkii kokonaisuutta

Tarjoan tehokkaita ja miellyttäviä hoitoja tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Hoidan myös paljon muita kehon kipu- ja häiriötiloja, kuten esimerkiksi työstä, urheilusta tai virheasennosta johtuvat ylirasitus vaivat. Toki voit tulla myös vain rentoutumaan tai kehon hyvinvointia ylläpitävään hoitoon.

Manuaalisessa terapiassa sinua palvelee Matti Porkka

Oppini olen saanut useilta eri osteopaateilta, joten se varmasti näkyy ja tuntuu hoidoissa. Hoidot ovat kokonaisvaltaisia, joissa asiakas on aina keskiössä. Katson tutkimuksessa ja hoidossa ”isoa kuvaa”, jotta löytäisimme syyn kivulle. Minulla käy kaiken ikäisiä asiakkaita, pienistä lapsista vanhuksiin.

040 552 3445
matti(at)linnoituksenterveysi.fi

Logo Linnoituksen terveys- ja hyvintointilato

Varaa aika

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Linnoituksenterveys.fi

Linnoituksen Terveys ja Hyvinvointitalo on aivan uudenlainen, monipuolisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoava taho. Olemme paikallisia yrittäjiä sinua varten.

Painopisteemme on ennaltaehkäisevässä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Hyvinvointi on yksilöllinen kokemus, joka muodostuu useista eri tekijöistä kuten ravinto, uni, liikunta, mielen hyvinvointi ja terveys. Me tarjoamme saman katon alla monipuolisia palveluja, joilla voimme edistää sinun hyvinvointiasi.

Palvelemme kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta ikäihmisiin kiireettömästi viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa Haminassa Pikkuympyränkadulla ”sinisen kirkon” eli Johanneksen kirkon takana.

Yhteystiedot

etunimi(at)linnoituksenterveys.fi

Pikkuympyräkatu 24 
49400 Hamina

Y-tunnus: 2018877-6

Sosiaalinen media

© Linnoituksen terveys- ja hyvinvointitalo. Oikeudet muutoksiin pidetään. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy.