Asiakaslähtöiset kotipalvelut suurella sydämellä

Silloin kun iäkkäällä ihmisellä alkaa olla vaikeaa pärjätä kotona arjen askareissa, apua on saatavilla ja sitä kannattaa kysyä. Tarjoan yksilöllistä ja asiakaslähtöistä kotipalvelua suurella sydämellä. Olen Kymsoten hyväksymä ja Parasta Palvelua -järjestelmään rekisteröity kotipalvelutuottaja.

Etsitkö läheisellesi kotipalveluja?

Tarjoan arkea helpottavia ja elämää sujuvoittavia kotipalveluja ikäihmisille seuraavasti

  • suihku- ja peseytymisapu
  • kotona tehtävät hierontahoidot
  • vaatehuolto
  • asiointipalvelut
  • sosiaaliset palvelut
  • puutarhatyöt
  • kuljetus- ja saattajapalvelut

Arvot, joiden pohjalta tuotan kotipalveluja

Yksilöllisyys ja asiakaslähtöisyys

Kunnioitan asiakkaan itsemääräämisoikeutta, omaa yksityisyyttä ja yksilöllisyyttä. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat kaiken toiminnan lähtökohta, jotka määräävät toiminnan merkityksen.

Oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo

Tiedostan hoitotyötä ohjaavat lait ja säädökset, ja toimin niiden mukaisesti tiedostaen toimivastuualueeni. Kohtelen kaikkia asiakkaita ja heidän omaisiaan tasavertaisesti heidän taustastaan, kulttuurista tai elämänkatsomuksesta riippumatta. Kunnioitan asiakkaan itsemääräämisoikeutta.

Ammatillisuus

Teen työtäni motivoituneena, luottamusta herättävänä, halusta auttaa kanssaihmistä, enkä lupaa mitään mitä en pysty toteuttamaan. Tiedän omat vahvuusalueet ja ammatillisen pätevyyden. Pidän yllä omaa ammattitaitoani osallistumalla säännöllisin välein koulutuksiin, jotka tukevat omaa työskentelyä asiakkaiden parhaaksi. Noudatan vaitiolovelvollisuutta.

Kuntouttava työote ja toista tukeva asenne

Kuntouttavalla työotteella pyrin ylläpitämään ja edistämään asiakkaan toimintakykyä ja omia voimavaroja arjessa selviytymiseen. Työskentelen suunnitelmallisesti, annan hyvää hoitoa ja huolenpitoa.

Yhteistyö ja yhteisöllisyys

Suunnittelen ja toteutan palveluni yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Työskentelen yhteistyössä muiden asiakasta hoitavien tahojen kanssa.

Kotipalveluissa sinua palvelee Saila Korpela

Koulutukseltani olen lähihoitaja, koulutettu hieroja ja pian valmistun vyöhyketerapeuttiseksi vauvahierojaksi ja imetysohjaajaksi. Ennen yrittäjyyttäni, olen työskennellyt lähihoitajana vanhusten parissa niin kotihoidossa kuin hoivakodeissa sekä vaikeavammaisten ohjaajana tehostetussa asumisyksikössä.

044 240 5467
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Logo Linnoituksen terveys- ja hyvintointilato

Varaa aika

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Linnoituksenterveys.fi

Linnoituksen Terveys ja Hyvinvointitalo on aivan uudenlainen, monipuolisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoava taho. Olemme paikallisia yrittäjiä sinua varten.

Painopisteemme on ennaltaehkäisevässä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Hyvinvointi on yksilöllinen kokemus, joka muodostuu useista eri tekijöistä kuten ravinto, uni, liikunta, mielen hyvinvointi ja terveys. Me tarjoamme saman katon alla monipuolisia palveluja, joilla voimme edistää sinun hyvinvointiasi.

Palvelemme kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta ikäihmisiin kiireettömästi viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa Haminassa Pikkuympyränkadulla ”sinisen kirkon” eli Johanneksen kirkon takana.

Yhteystiedot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pikkuympyräkatu 24 
49400 Hamina

Y-tunnus: 3366703-9

Sosiaalinen media

© Linnoituksen terveys- ja hyvinvointitalo. Oikeudet muutoksiin pidetään. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy.