Skip to main content

Klassinen hieronta rentouttaa, palauttaa ja lievittää kipua

Hierontapalveluni perustuvat perinteiseen, klassiseen hierontaan, joilla autan kehoa palautumaan, lievittämään kipua ja lisäämään nivelten liikkuvuutta. Hieronta on yksilöityä, asiakkaan tarpeiden mukaista hoitoa, jota teen aina asiakasta kuunnellen. Mieltä rauhoittava, rentouttava ja stressiä vähentävä hieronta soveltuu kaikenikäisille.

Hierontapalveluni sisältävät

  • hieronta
  • nivelmobilisaatio
  • MET-tekniikka (muscle energy technique)
  • faskiakäsittely
  • lämpöhoito

Mobilisoiva hieronta

Mobilisoiva hieronta eroaa perinteisestä hieronnasta siten, että se kohdistuu myös niveliin ja nivelkapseleihin sekä syvemmällä sijaitseviin muihin lihaksiin. Käsittely parantaa lihasten aineenvaihduntaa, elastisuutta, rentouttaa, lievittää kipua ja parantaa niveltoimivuutta.

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten käsittely tuo helpotusta muun muassa yölliseen hampaiden narskutteluun, purentaongelmiin, pään tai leuan särkyyn sekä jännittäjä- ja stressipurentaan. Tässä hoitomuodossa käsittelen niskaa, kallonpohjaa, pää- ja purentalihaksia niin suun ulko- kuin sisäpuolelta sekä hartioita ja rintalihaksia.

Hieronnassa sinua palvelee Saila Korpela

Koulutukseltani olen lähihoitaja, koulutettu hieroja ja pian valmistun vyöhyketerapeuttiseksi vauvahierojaksi ja imetysohjaajaksi. Ennen yrittäjyyttäni, olen työskennellyt lähihoitajana vanhusten parissa niin kotihoidossa kuin hoivakodeissa sekä vaikeavammaisten ohjaajana tehostetussa asumisyksikössä.

044 240 5467
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.