Skip to main content

Kauneutta ja hyvinvointia Haminassa

Hyvinvointia on niin sisäinen, kuin ulkoinen hyvinvointi ja siksi kauneudenhoitopalvelut kuuluvat meillä kokonaisvaltaisiin palveluihin. Kauneuspalvelut kattavat ripsien ja kulmien värjäykset, ripsiä hoitavat InLei Lash Filler kestotaivutukset sekä ihoa syväkosteuttavat Skinbooster- hoidot.

Skinbooster- hoito kuuluu esteettisiin hoitoihin, joita voivat antaa vain koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset.

Ripsien kestotaivutus, InLei Lash Filler

InLei tekee ripsistäsi luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat, jotka näyttävät pidemmältä. Hoito kestää tunnista puoleentoista tuntiin, ja se sopii myös herkkäsilmäisille.

InLei -käsittelyn aikana ripsien tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin ripsistä saadaan halutun kaarevat ja pidemmän oloiset. Taivutus on voimakkaampi ripsien juurissa, kun taas kaarevuus on pehmeämpi kokoripsissä. Kestotaivutuksen yhteydessä ripset värjätään kestovärillä.

Kestotaivutus ei johda huoltokierteeseen. Sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsien uusiutuessa ja kasvaessa, jolloin uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina. Taivutus kestää ripsissä sen elinkaaresta riippuen noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittelyn voi halutessaan uusia.

Ripsien kestoväri, kulmien kestoväri ja muotoilu

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista ulkonäköä. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien kestoväri tuo silmiisi säihkettä ja syvyyttä katseeseen. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Skinbooster- hoito

Skinbooster-hoito eli ihon syväkosteutus. Hoito korjaa ihon kosteustasapainoa lisäämällä ihossa esiintyvän luonnollisen hyaluronihapon määrää. Syväkosteutushoidossa ihoon injektoidaan kevyttä, ristisidottua hyaluronihappogeeliä kymmenien pienten mikropistosten avulla. Hyaluronihappo kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Kun pinnalliset ja kevyet juonteet kosteutuvat, ihon pinta tasoittuu. Kosteutettu iho on kiinteämpi, siloisempi ja kirkkaampi.

Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi Restylane Skinboosters -hoitoa suositellaan 2–3 kerran sarjahoitona 2–4 viikon välein, ja tulokset kestävät jopa 12 kuukautta.​

Hoitoon varaus tehdään aina vasta maksuttoman sairaanhoitajan konsultaatiokäynnin jälkeen. Käynnillä tehdään hoitosuunnitelma ja käydään läpi pistoshoitoon liittyviä asioita.

Milloin Skinbooster- hoito kannattaa tehdä 

  • Halutaan pehmentää näkyviä juonteita
  • Kun iho on menettänyt elastisuutta
  • Kun iho näyttää väsyneeltä
  • Halutaan palauttaa ihon kosteustasapaino ja ihon täyteläisyys
  • Parannetaan ihon laatua ilman volyymin lisäämistä
  • Pehmennetään ja tasoitetaan kuivunutta, epätasaista ihoa
  • Aknearpien tasoitus
  • Kaikenikäisille
  • Sopii myös miehille

Kauneuspalveluissa sinua palvelee Jaana Mattila

Olen Jaana, sairaanhoitaja ja aiemmalta ammatiltani parturi-kampaaja, josta osan urastani tein itsenä kampaamoyrittäjänä. Allergian ja astman takia jätin kampaamotyöt ja kouluttauduin sairaanhoitajaksi. Valmistuttuani aloitin sairaanhoitajana ensin Kouvolan terveysasemalla, josta siirryin Haminan terveysasemalle, kunnes ryhdyin terveysalan yrittäjäksi kesällä 2022. Nyt yrittäjänä voin yhdistää molemmat nämä osaamiseni ja tarjota palveluja niin terveysasioissa kuin kauneuden saralla.

050 381 5676
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.