Kauneutta ja hyvinvointia Haminassa

Hyvinvointia on niin sisäinen lisäksi ulkoinen hyvinvointi ja siksi kauneudenhoitopalvelut kuuluvat meillä kokonaisvaltaisiin palveluihin. Kauneuspalvelut kattavat kulmien värjäykset ja ripsien kestotaivutukset, mutta myöhemmin on tarkoitus täydentää palveluita myös esteettisillä hoidoilla.

Ripsien kestotaivutus, InLei Lash Filler

InLei tekee ripsistäsi luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat, jotka näyttävät pidemmältä. Hoito kestää tunnista puoleentoista tuntiin, ja se sopii myös herkkäsilmäisille.

InLei -käsittelyn aikana ripsien tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin ripsistä saadaan halutun kaarevat ja pidemmän oloiset. Taivutus on voimakkaampi ripsien juurissa, kun taas kaarevuus on pehmeämpi kokoripsissä. Kestotaivutuksen yhteydessä ripset värjätään kestovärillä.

Kestotaivutus ei johda huoltokierteeseen. Sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsien uusiutuessa ja kasvaessa, jolloin uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina. Taivutus kestää ripsissä sen elinkaaresta riippuen noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittelyn voi halutessaan uusia.

Ripsien kestoväri, kulmien kestoväri ja muotoilu

Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista ulkonäköä. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Ripsien kestoväri tuo silmiisi säihkettä ja syvyyttä katseeseen. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Kauneuspalveluissa sinua palvelee Jaana Mattila

Olen Jaana, sairaanhoitaja ja aiemmalta ammatiltani parturi-kampaaja, josta osan urastani tein itsenä kampaamoyrittäjänä. Allergian ja astman takia jätin kampaamotyöt ja kouluttauduin sairaanhoitajaksi. Valmistuttuani aloitin sairaanhoitajana ensin Kouvolan terveysasemalla, josta siirryin Haminan terveysasemalle, kunnes ryhdyin terveysalan yrittäjäksi kesällä 2022. Nyt yrittäjänä voin yhdistää molemmat nämä osaamiseni ja tarjota palveluja niin terveysasioissa kuin kauneuden saralla.

050 381 5676
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Logo Linnoituksen terveys- ja hyvintointilato

Varaa aika

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Linnoituksenterveys.fi

Linnoituksen Terveys ja Hyvinvointitalo on aivan uudenlainen, monipuolisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoava taho. Olemme paikallisia yrittäjiä sinua varten.

Painopisteemme on ennaltaehkäisevässä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Hyvinvointi on yksilöllinen kokemus, joka muodostuu useista eri tekijöistä kuten ravinto, uni, liikunta, mielen hyvinvointi ja terveys. Me tarjoamme saman katon alla monipuolisia palveluja, joilla voimme edistää sinun hyvinvointiasi.

Palvelemme kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta ikäihmisiin kiireettömästi viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa Haminassa Pikkuympyränkadulla ”sinisen kirkon” eli Johanneksen kirkon takana.

Yhteystiedot

etunimi(at)linnoituksenterveys.fi

Pikkuympyräkatu 24 
49400 Hamina

Y-tunnus: 2018877-6

Sosiaalinen media

© Linnoituksen terveys- ja hyvinvointitalo. Oikeudet muutoksiin pidetään. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy.