Skip to main content

Huolehdi työntekijöiden jalkaterveydestä

Haluatko pitää huolta työntekijöidesi jalkaterveydestä ja alaraajojen hyvinvoinnista?

Jopa joka kolmannella työikäisellä on vähintään yksi jalkavaiva. Etenkin raskasta fyysistä työtä tekevät ja pitkiä aikoja jalkojen päällä seisovat työntekijät laittavat alaraajansa koville töissä. Kun tähän yhdistetään kova lattia ja usein myös kovapohjaiset ja jäykät turvakengät, ovat alaraajat kovalla rasituksella. Alaraajojen hyvinvointi ja normaali toimintakyky ovat kuitenkin edellytyksiä työkyvylle. Suurimpaan osaan alaraajaongelmista voi itse vaikuttaa pitämällä hyvää huolta päivittäisestä jalkaterveydestä omahoidolla. Osa vaivoista vaatii kuitenkin alaraajojen ammattilaisten apua, kuten nivel- tai lihaskivut. 

Tarjoankin yrityksille ja järjestöille esimerkiksi luennointipalveluja haluamastanne aiheesta liittyen alaraajojen hyvinvointiin. Voimme yhdessä myös miettiä muita vaihtoehtoja, kuten työhyvinvointipäivään alaraajajumppaa tai työkenkäohjausta. Yksittäisissä tapauksissa voin myös kartoittaa yksilöllisesti oikeanlaiset jalkineet ja esimerkiksi tukipohjallisten tai harjoitusohjelman tarpeen.

Jalkaterapiassa sinua palvelee Tanja Virtanen

Olen koulutukseltani jalkaterapeutti, koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Minulla on pitkä kokemus hierojan ja urheiluhierojan töistä, joita olen tehnyt yrittäjänä jo vuodesta 2012. Jalkaterapeutiksi kouluttauduin työn ohessa ja valmistuin 2020.

Yrittäjä urani aikana olen käynyt useita syventäviä lisäkoulutuksia kehittääkseni ammattitaitoani, mm fasciahieronta, jalkaterapian syventävät koulutukset, erilaiset teippaukset, uusimpana DryNeedling-kuivaneulaus ja paljon muuta.

Palvelen kaiken ikäisiä ja aktiivisesti eri tasoisia asiakkaita lapsista ikäihmisiin niin satunnaisia kuntoilijoita kuin kilpaurheilijoitakin.

045 1450 222
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.