Huolehdi työntekijöiden jalkaterveydestä

Haluatko pitää huolta työntekijöidesi jalkaterveydestä ja alaraajojen hyvinvoinnista?

Jopa joka kolmannella työikäisellä on vähintään yksi jalkavaiva. Etenkin raskasta fyysistä työtä tekevät ja pitkiä aikoja jalkojen päällä seisovat työntekijät laittavat alaraajansa koville töissä. Kun tähän yhdistetään kova lattia ja usein myös kovapohjaiset ja jäykät turvakengät, ovat alaraajat kovalla rasituksella. Alaraajojen hyvinvointi ja normaali toimintakyky ovat kuitenkin edellytyksiä työkyvylle. Suurimpaan osaan alaraajaongelmista voi itse vaikuttaa pitämällä hyvää huolta päivittäisestä jalkaterveydestä omahoidolla. Osa vaivoista vaatii kuitenkin alaraajojen ammattilaisten apua, kuten nivel- tai lihaskivut. 

Tarjoankin yrityksille ja järjestöille esimerkiksi luennointipalveluja haluamastanne aiheesta liittyen alaraajojen hyvinvointiin. Voimme yhdessä myös miettiä muita vaihtoehtoja, kuten työhyvinvointipäivään alaraajajumppaa tai työkenkäohjausta. Yksittäisissä tapauksissa voin myös kartoittaa yksilöllisesti oikeanlaiset jalkineet ja esimerkiksi tukipohjallisten tai harjoitusohjelman tarpeen.

Jalkaterapiassa sinua palvelee Tanja Pirinen (1.8. alk Virtanen)

Olen koulutukseltani jalkaterapeutti, koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Minulla on pitkä kokemus hierojan ja urheiluhierojan töistä, joita olen tehnyt yrittäjänä jo vuodesta 2012. Palvelen kaiken ikäisiä ja aktiivisesti eri tasoisia asiakkaita lapsista ikäihmisiin niin satunnaisia kuntoilijoita kuin kilpaurheilijoitakin.

045 1450 222
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Logo Linnoituksen terveys- ja hyvintointilato

Varaa aika

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Linnoituksenterveys.fi

Linnoituksen Terveys ja Hyvinvointitalo on aivan uudenlainen, monipuolisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoava taho. Olemme paikallisia yrittäjiä sinua varten.

Painopisteemme on ennaltaehkäisevässä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Hyvinvointi on yksilöllinen kokemus, joka muodostuu useista eri tekijöistä kuten ravinto, uni, liikunta, mielen hyvinvointi ja terveys. Me tarjoamme saman katon alla monipuolisia palveluja, joilla voimme edistää sinun hyvinvointiasi.

Palvelemme kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta ikäihmisiin kiireettömästi viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa Haminassa Pikkuympyränkadulla ”sinisen kirkon” eli Johanneksen kirkon takana.

Yhteystiedot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pikkuympyräkatu 24 
49400 Hamina

Y-tunnus: 3366703-9

Sosiaalinen media

© Linnoituksen terveys- ja hyvinvointitalo. Oikeudet muutoksiin pidetään. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy.