Hieronta rentouttaa, palauttaa ja lievittää kipua

Hierontapalveluni perustuvat perinteiseen, klassiseen hierontaan, joilla autan kehoa palautumaan, lievittämään kipua ja lisäämään nivelten liikkuvuutta. Hieronta on yksilöityä, asiakkaan tarpeiden mukaista hoitoa, jota teen aina asiakasta kuunnellen. Mieltä rauhoittava, rentouttava ja stressiä vähentävä hieronta soveltuu kaikenikäisille.

Hierontapalveluni sisältävät

  • hieronta
  • nivelmobilisaatio
  • traktio
  • MET-tekniikka (muscle energy technique)
  • faskiakäsittely
  • kinesioteippaus
  • lämpöhoito
  • kylmähoito
  • purentalihasten käsittely
  • raskaushieronta

Mobilisoiva hieronta

Mobilisoiva hieronta eroaa perinteisestä hieronnasta siten, että se kohdistuu myös niveliin ja nivelkapseleihin sekä syvemmällä sijaitseviin muihin lihaksiin. Käsittely parantaa lihasten aineenvaihduntaa, elastisuutta, rentouttaa, lievittää kipua ja parantaa niveltoimivuutta.

Raskaushieronta

Raskaana oleville ja synnyttäneille äideille suunnattu hierontamuoto. Siinä otetaan huomioon raskauden eteneminen ja ne muutokset, joita raskaus aiheuttaa kehoon. Raskaushieronta rentouttaa sekä kehoa että mieltä, se ennaltaehkäisee kipua ja lievittää stressiä. Hoito on turvallista raskauden kaikissa vaiheissa niin äidille kuin vauvalle.  

Purentalihasten käsittely

Purentalihasten käsittely tuo helpotusta muun muassa yölliseen hampaiden narskutteluun, purentaongelmiin, pään tai leuan särkyyn sekä jännittäjä- ja stressipurentaan. Tässä hoitomuodossa käsittelen niskaa, kallonpohjaa, pää- ja purentalihaksia niin suun ulko- kuin sisäpuolelta sekä hartioita ja rintalihaksia.

Hieronnassa sinua palvelee Saila Korpela

Koulutukseltani olen lähihoitaja, koulutettu hieroja ja pian valmistun vyöhyketerapeuttiseksi vauvahierojaksi ja imetysohjaajaksi. Ennen yrittäjyyttäni, olen työskennellyt lähihoitajana vanhusten parissa niin kotihoidossa kuin hoivakodeissa sekä vaikeavammaisten ohjaajana tehostetussa asumisyksikössä.

044 240 5467
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Logo Linnoituksen terveys- ja hyvintointilato

Varaa aika

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Linnoituksenterveys.fi

Linnoituksen Terveys ja Hyvinvointitalo on aivan uudenlainen, monipuolisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoava taho. Olemme paikallisia yrittäjiä sinua varten.

Painopisteemme on ennaltaehkäisevässä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Hyvinvointi on yksilöllinen kokemus, joka muodostuu useista eri tekijöistä kuten ravinto, uni, liikunta, mielen hyvinvointi ja terveys. Me tarjoamme saman katon alla monipuolisia palveluja, joilla voimme edistää sinun hyvinvointiasi.

Palvelemme kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta ikäihmisiin kiireettömästi viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa Haminassa Pikkuympyränkadulla ”sinisen kirkon” eli Johanneksen kirkon takana.

Yhteystiedot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pikkuympyräkatu 24 
49400 Hamina

Y-tunnus: 3366703-9

Sosiaalinen media

© Linnoituksen terveys- ja hyvinvointitalo. Oikeudet muutoksiin pidetään. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy.