Skip to main content

Erikoishieronnat

Erikoishieronnat poikkeavat klassisesta hieronnasta sekä urheiluhieronnasta. Erikoishieronnat ovat tehokkaita hoitomuotoja ja myös usein rentouttavia kokemuksia.

Syvärentoutushieronta

Rentoutushieronta, joka poistaa kehosta jänniteitä, stressiä, rauhoittaa mieltä ja on asiakkaalle erittäin miellyttävän tuntuista.

Rentoutushieronnassa hoidetaan pään ja niska-alue, rinta, sekä kädet ja jalkaterät. Hoidossa yhdistyy klassinen hieronta ja sekä hyödynnetään vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä.  Hoito tehdään selinmakuulla.

Kuivakuppaus ja hieronta

Kuivakuppaus on tehokas hoitomuoto, joka rentouttaa lihaksia ja mieltä, vähentää turvotusta, parantaa aineenvaihduntaa ja nopeuttaa vammojen parantumista. Kuppeja painamalla tai litistämällä saadaan aikaiseksi alipaine, johon hoidon vaikutus perustuu. Käytän kumi- tai silikonikuppeja. Silikonikupit sopivat luonnonkumiallergisille.

Hoito ei sovellu, jos sinulla on syöpä tai suuri tulehdustila kehossa. Jos on suonikohjuja tai rikkonainen iho, kuivakuppausta voidaan tehdä vaurioalueiden ympäriltä. Kun on kyse sydänsairauksista, anemiasta, diabeteksesta, akuutista lihasvammasta tai olet raskaana, ota ensin yhteyttä ammattilaiseen ja varmista, että kuivakuppaus sopii sinulle.

Intialainen päähieronta

Vanha intialainen hoitomuoto on nautinnollinen, rentouttava ja virkistävä kokemus. Päähieronnassa käsitellään pään ja kasvojen alueen lisäksi niska- ja hartiaseutua. Samalla kun hoito rentouttaa, se lisää verenkiertoa yläkropassa ja hiuspohjassa, parantaa hapen ja ravintoaineiden kulkua sekä tehostaa kuona-aineiden vaihduntaa. Intialainen päähieronta voi tuoda helpotusta henkiseen väsymykseen, migreenin jälkeiseen olotilaan, stressiin, kiputiloihin ja parantaa keskittymiskykyä. Sillä voi olla myös positiivinen vaikutus unen laatuun. Voit olla istuen tai selinmakuulla käsittelyn ajan. Rentouttava ja nautinnollinen hoito on erinomainen hemmotteluhoidoksi tai lahjaksi.

Hoito ei sovellu, jos sinulla on kuumetta tai tulehdustila kehossa, tarttuva ihosairaus, akuutti tapaturma tai aivovamma, syöpä, epilepsia, valtimokovettumatauti, aivoverenkiertoon liittyvä sairaus tai akuutti migreenikohtaus. 

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on nimensä veroinen hoitomuoto, jossa kehoa hierotaan lämmitetyillä sileillä, luonnon muokkaamilla kivillä. Tätä tuhansia vuosia vanhaa hoitomuotoa on käytetty useissa eri kulttuureissa. Hoito edistää kuona-aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa. Suurin vaikuttava tekijä on lämpö, jota tehostetaan erilaisilla hierontatekniikoilla. Asiakkaan tarpeen mukaan hoito tehdään joko rentouttavana hemmotteluhoitona tai kireystiloja lievittävänä hoitona.

Hoitoajat: 60 min (puolihieronta) ja 90 min (kokohieronta). 

Erikoishieronnoissa sinua palvelevat Tanja Virtanen ja Saila Korpela

045 145 0222
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

044 240 5467
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.