Skip to main content

Vivobarefoot paljasjalkakenkiä nyt meiltä!

| Ajankohtaista

Linnoituksen terveys- ja hyvinvointitalosta löytyy nyt Vivobarefoot paljasjalkakenkiä! Joitain malleja löytyy suoraan varastosta ja loput tilattaessa. Tilausaika (n.2-5 arkipäivää). Jalkinevalikoimaa löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin useissa eri väreissä ja malleissa.

"Paljasjalkakengät ovat suhteellisen uusi ilmiö ja sen kriteerit hakevat vielä paikkaansa. Kuitenkin Vivobarefoot näkökulmasta seuraavat kohdat ovat tärkeimmät:
1. Paljasjalkakengissä on oltava ohut ja joustava pohja
2. Paljasjalkakenkien pitää olla täysin korottomat
3. Paljasjalkakengissä pitää olla riittävän leveä lesti ja reilusti tilaa varpaille

Olet sitten aloitteleva paljasjalkailija tai barefootkenkiä jo pidempään käyttänyt konkari, valikoimistamme löydät varmasti monta vaihtoehtoa jotka osuvat juuri sinun tarpeisiisi. Kengät ovat kestäviä ja niiden valmistus kestää prosessin joka käänteessä eettisen tarkastelun. Kestävä kehitys on tuotteidemme kulmakivi: hyväksi sinulle, hyväksi kaikille, hyväksi luonnolle. 

Parhaat paljasjalkakengät ovat hyväksi sinun jaloillesi, niiden käyttäminen on vaivatonta, ne ovat tyylikkäät ja luotettavat joka tilanteessa! Olit sitten etsimässä paljasjalkalenkkarit, salikengät, frisbeegolfkengät, vapaa-ajankengät tai töihin siistit kengät, löydät ne varmasti Vivobarefoot valikoikoimastamme! " -Vivobarefoot

 

Mikäli on tarvetta jalkineille tai kiinnostuit muuten, ole yhteydessä Jalkaterapeutti Tanjaan 045 1450222 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Näin voidaan taata, että voimme palvella teitä kiireettömästi myös jalkineasioissa. Aulastamme löytyy joitain malleja esillä, joihin saa vapaasti tutustua.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Vivobarefoot paljasjalkakenkiä nyt meiltä!