Skip to main content

Cryopen -jäädytyshoidolla eroon pienistä ihomuutoksista!

| Ajankohtaista

Nopeasti ja helposti eroon pienistä ihomuutoksista Cryopen-jäädytyksellä!

Cryo Super Contact on lääkinnällisiin toimenpiteisiin kehitetty jäädytyshoitomenetelmä, jossa käytetään nestemäistä -89C typpioksidia. Hoito on nopea ja tuntuu pienenä nipistyksenä. Typpioksidilla tehtävä luomenpoisto ei aiheuta arpea ja usein tulokset ovat hyviä jopa ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Toisinaan ihomuutoksen poistoon tarvitaan 2-3 käyntiä muutoksen koosta ja paksuudesta riippuen. Uusintakäsittely voidaan tehdä 4 vko kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Isompia rasvaluomia (>1cm) voidaan poistaa osissa useammalla hoitokerralla.

Käsittelyn jälkeen hoidon annetaan vaikuttaa ihomuutoksessa ja odotetaan, että vaikutus alkaa surkastuttaa ja irrottaa ihomuutosta pikkuhiljaa pois. Tämä voi viedä aikaa 2-4 viikkoa, riippuen ihomuutoksen koosta.

 

Tyypilliset hoitokohteet

· rasvaluomet

· varsiluomet

· kirsikkaluomet

· pienet pigmenttiläiskät

· syylät

 

Kotihoito

· Pian hoidon jälkeen alue ympäristöineen voi turvota hieman. Reaktio laskee usein muutamassa tunnissa, hoidettu alue saattaa myös kutista.

· Aluetta ei saa kuoria, raapia tai hangata.

· Ihon tulee antaa kuoriutua itsestään, jotta terve iho saa muodostua rauhassa.

· Aluetta saa ja pitääkin suihkutella normaalisti, voit käyttää hellävaraisia puhdistustuotteita sekä hoitaa ihoa kosteuttavalla voiteella.

 

Hinta

Hinnoittelu muodostuu poistettavien ihomuutosten määrästä ja laajuudesta.

1-3 muutoksen poisto 49 €

3-6 muutoksen poisto 69 €

6-9 muutoksen poisto 89 €

 

Mikäli poistettavia ihomuutoksia on runsaasti, katsotaan hinta toimenpiteen laajuuden mukaan. Uusintakäsittelyt poistettavalle alueelle on -25 % normaalihinnasta.

 

Hoitoja tekee Sairaanhoitaja Jaana Mattila.

Cryopen -jäädytyshoidolla eroon pienistä ihomuutoksista!