Cryopen -jäädytyshoidolla eroon pienistä ihomuutoksista!

07.11.2023

Nopeasti ja helposti eroon pienistä ihomuutoksista Cryopen-jäädytyksellä!

Cryo Super Contact on lääkinnällisiin toimenpiteisiin kehitetty jäädytyshoitomenetelmä, jossa käytetään nestemäistä -89C typpioksidia. Hoito on nopea ja tuntuu pienenä nipistyksenä. Typpioksidilla tehtävä luomenpoisto ei aiheuta arpea ja usein tulokset ovat hyviä jopa ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Toisinaan ihomuutoksen poistoon tarvitaan 2-3 käyntiä muutoksen koosta ja paksuudesta riippuen. Uusintakäsittely voidaan tehdä 4 vko kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. Isompia rasvaluomia (>1cm) voidaan poistaa osissa useammalla hoitokerralla.

Käsittelyn jälkeen hoidon annetaan vaikuttaa ihomuutoksessa ja odotetaan, että vaikutus alkaa surkastuttaa ja irrottaa ihomuutosta pikkuhiljaa pois. Tämä voi viedä aikaa 2-4 viikkoa, riippuen ihomuutoksen koosta.

 

Tyypilliset hoitokohteet

· rasvaluomet

· varsiluomet

· kirsikkaluomet

· pienet pigmenttiläiskät

· syylät

 

Kotihoito

· Pian hoidon jälkeen alue ympäristöineen voi turvota hieman. Reaktio laskee usein muutamassa tunnissa, hoidettu alue saattaa myös kutista.

· Aluetta ei saa kuoria, raapia tai hangata.

· Ihon tulee antaa kuoriutua itsestään, jotta terve iho saa muodostua rauhassa.

· Aluetta saa ja pitääkin suihkutella normaalisti, voit käyttää hellävaraisia puhdistustuotteita sekä hoitaa ihoa kosteuttavalla voiteella.

 

Hinta

Hinnoittelu muodostuu poistettavien ihomuutosten määrästä ja laajuudesta.

1-3 muutoksen poisto 49 €

3-6 muutoksen poisto 69 €

6-9 muutoksen poisto 89 €

 

Mikäli poistettavia ihomuutoksia on runsaasti, katsotaan hinta toimenpiteen laajuuden mukaan. Uusintakäsittelyt poistettavalle alueelle on -25 % normaalihinnasta.

 

Hoitoja tekee Sairaanhoitaja Jaana Mattila.

Cryopen -jäädytyshoidolla eroon pienistä ihomuutoksista!
Logo Linnoituksen terveys- ja hyvintointilato

Varaa aika

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Linnoituksenterveys.fi

Linnoituksen Terveys ja Hyvinvointitalo on aivan uudenlainen, monipuolisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoava taho. Olemme paikallisia yrittäjiä sinua varten.

Painopisteemme on ennaltaehkäisevässä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Hyvinvointi on yksilöllinen kokemus, joka muodostuu useista eri tekijöistä kuten ravinto, uni, liikunta, mielen hyvinvointi ja terveys. Me tarjoamme saman katon alla monipuolisia palveluja, joilla voimme edistää sinun hyvinvointiasi.

Palvelemme kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta ikäihmisiin kiireettömästi viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa Haminassa Pikkuympyränkadulla ”sinisen kirkon” eli Johanneksen kirkon takana.

Yhteystiedot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pikkuympyräkatu 24 
49400 Hamina

Y-tunnus: 3366703-9

Sosiaalinen media

© Linnoituksen terveys- ja hyvinvointitalo. Oikeudet muutoksiin pidetään. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy.