Ravitsemusneuvoja

19.10.2023

Joukkomme kasvaa jälleen yhdellä ammattilaisella!

Heli Närvä, Diplomiravintoneuvoja

 

Olen peruskoulutukseltani kielenkääntäjä ja opettaja, mitä työtä tällä hetkellä teenkin kielten erityisopettajana. Työurani olen tehnyt koulumaailmassa eri kouluasteilla opettajana, opinto-ohjaajana ja erityisopettajana.

Terveys- ja hyvinvointiasiat ovat aina kiinnostaneet ja niitä olen aina seurannut. Omien ja läheisten terveysongelmien takia lähdin kouluttautumaan terveyden ylläpitoon ravitsemuksen avulla. Olen valmistunut diplomiravintoneuvojaksi Terveysopisto Saluksesta 2016. Koulutus oli hyvin monipuolinen ja antoisa. Sen jälkeen olen jatkuvasti opiskellut lisää terveyden eri aihealueista, kuten geeni- ja laboratoriotutkimuksista, autoimmuunisairauksista, hormonitasapainosta, home- ja kosteusvauriosairauksista, mikrobiomista ja tietysti koronaepidemian myötä erilaisista virusperäisistä ongelmista ja niiden tukihoidoista. Yritykseni on Tmi Ravintoneuvoja Heli Närvä, ja olen tehnyt yksilöllistä ravintoneuvontaa, pitänyt luentoja sekä ollut myyjänä/neuvojana luontaistuotekaupoissa.

Ravintoneuvonta perustuu funktionaalisen lääketieteen oppeihin ja ravintoneuvonta on täydentävää hoitoa rinnakkain lääketieteellisen hoidon ja tutkimuksen kanssa tai ennaltaehkäisevää terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimista. Funktionaalisen lääketieteen perusajatuksena on, että keho hakeutuu tasapainoon ja korjaa itseään saadessaan siihen työkalut. Tasapainotilan saavuttamiseen pyritään kokonaisvaltaisesti, siksi pelkkä ravinnon muokkaus ei riitä, jos henkilöllä on esim. valtava stressi. Jokaista perittyä taipumusta muokkaavat ravinto, ympäristö ja elintavat. Ravinto säätelee geenien toimintaa, ja siksi sen merkitys on niin oleellinen. Geenitestauksen avulla saadaan tietoa jokaiselle yksilöllisesti sopivasta ravitsemuksesta (Nordic Genex).

Ravintoneuvonta voi olla tukihoitona esim. seuraavissa tilanteissa:

yleinen hyvinvointi, terveyden ylläpito, sairauksien ennaltaehkäisy

vatsa- ja suolisto-ongelmat

tulehdukset, vastustuskyky

 nivel- ja lihaskivut, säryt

väsymys, uupumus, energian puute

uniongelmat

sokeriaineenvaihdunnan ongelmat

ajattelun ”sumeus”, muisti- ja keskittymisongelmat, mielialavaihtelut

hormonaaliset epätasapainotilat

 

Ravintoneuvonnassa selvitetään oireilun taustalla oleva perussyy ja pyritään korjaamaan epätasapainotila. Tilaan johtaneita tekijöitä voidaan selvittää erilaisilla testeillä (Nordic Laboratories). Useimmat sairaudet ovat elimistön häiriötiloja, joihin ei puututa ajoissa. Terveys on vastuullinen valinta.

 

Helille voi varata aikoja numerosta 050 585 3527 (pian ajat varattavissa myös netistä).

Ravitsemusneuvoja
Logo Linnoituksen terveys- ja hyvintointilato

Varaa aika

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Linnoituksenterveys.fi

Linnoituksen Terveys ja Hyvinvointitalo on aivan uudenlainen, monipuolisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoava taho. Olemme paikallisia yrittäjiä sinua varten.

Painopisteemme on ennaltaehkäisevässä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Hyvinvointi on yksilöllinen kokemus, joka muodostuu useista eri tekijöistä kuten ravinto, uni, liikunta, mielen hyvinvointi ja terveys. Me tarjoamme saman katon alla monipuolisia palveluja, joilla voimme edistää sinun hyvinvointiasi.

Palvelemme kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta ikäihmisiin kiireettömästi viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa Haminassa Pikkuympyränkadulla ”sinisen kirkon” eli Johanneksen kirkon takana.

Yhteystiedot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pikkuympyräkatu 24 
49400 Hamina

Y-tunnus: 3366703-9

Sosiaalinen media

© Linnoituksen terveys- ja hyvinvointitalo. Oikeudet muutoksiin pidetään. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy.