Vivobarefoot paljasjalkakenkiä nyt meiltä!

10.04.2023

Linnoituksen terveys- ja hyvinvointitalosta löytyy nyt Vivobarefoot paljasjalkakenkiä! Joitain malleja löytyy suoraan varastosta ja loput tilattaessa. Tilausaika (n.2-5 arkipäivää). Jalkinevalikoimaa löytyy niin aikuisille kuin lapsillekin useissa eri väreissä ja malleissa.

"Paljasjalkakengät ovat suhteellisen uusi ilmiö ja sen kriteerit hakevat vielä paikkaansa. Kuitenkin Vivobarefoot näkökulmasta seuraavat kohdat ovat tärkeimmät:
1. Paljasjalkakengissä on oltava ohut ja joustava pohja
2. Paljasjalkakenkien pitää olla täysin korottomat
3. Paljasjalkakengissä pitää olla riittävän leveä lesti ja reilusti tilaa varpaille

Olet sitten aloitteleva paljasjalkailija tai barefootkenkiä jo pidempään käyttänyt konkari, valikoimistamme löydät varmasti monta vaihtoehtoa jotka osuvat juuri sinun tarpeisiisi. Kengät ovat kestäviä ja niiden valmistus kestää prosessin joka käänteessä eettisen tarkastelun. Kestävä kehitys on tuotteidemme kulmakivi: hyväksi sinulle, hyväksi kaikille, hyväksi luonnolle. 

Parhaat paljasjalkakengät ovat hyväksi sinun jaloillesi, niiden käyttäminen on vaivatonta, ne ovat tyylikkäät ja luotettavat joka tilanteessa! Olit sitten etsimässä paljasjalkalenkkarit, salikengät, frisbeegolfkengät, vapaa-ajankengät tai töihin siistit kengät, löydät ne varmasti Vivobarefoot valikoikoimastamme! " -Vivobarefoot

 

Mikäli on tarvetta jalkineille tai kiinnostuit muuten, ole yhteydessä Jalkaterapeutti Tanjaan 045 1450222 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Näin voidaan taata, että voimme palvella teitä kiireettömästi myös jalkineasioissa. Aulastamme löytyy joitain malleja esillä, joihin saa vapaasti tutustua.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Vivobarefoot paljasjalkakenkiä nyt meiltä!
Logo Linnoituksen terveys- ja hyvintointilato

Varaa aika

Voit varata ajan kätevästi verkkosivuilla olevalla ajanvarauksella tai soittamalla.

Linnoituksenterveys.fi

Linnoituksen Terveys ja Hyvinvointitalo on aivan uudenlainen, monipuolisia terveyden ja hyvinvoinnin palveluja tarjoava taho. Olemme paikallisia yrittäjiä sinua varten.

Painopisteemme on ennaltaehkäisevässä ja kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Hyvinvointi on yksilöllinen kokemus, joka muodostuu useista eri tekijöistä kuten ravinto, uni, liikunta, mielen hyvinvointi ja terveys. Me tarjoamme saman katon alla monipuolisia palveluja, joilla voimme edistää sinun hyvinvointiasi.

Palvelemme kaiken ikäisiä ihmisiä vauvasta ikäihmisiin kiireettömästi viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa Haminassa Pikkuympyränkadulla ”sinisen kirkon” eli Johanneksen kirkon takana.

Yhteystiedot

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pikkuympyräkatu 24 
49400 Hamina

Y-tunnus: 3366703-9

Sosiaalinen media

© Linnoituksen terveys- ja hyvinvointitalo. Oikeudet muutoksiin pidetään. Verkkosivusto Jaakko Leislahti Oy.